torsdag 25. april 2013

bryllup I Marianne & Christian

Vakre Marianne og Christian viet seg i Sandviken kirke lørdag 13. april. Fotograferingen av dette nydelige paret fant sted i historiske omgivelser, først en tur innom Bryggen i Bergen for deretter å avslutte fotograferingen på råflotte Det Hanseatiske Hotel. 
For en start på årets bryllupssesong, nydelig brudepar i nydelige omgivelser, helt perfekt!!
Marianne og Christian, tusen takk for att eg fikk lov å fotografere dere på deres store dag, håper dere blir fornøyd med resultatet.
Ønsker dere masse masse lykke til med ekteskapet og fremtiden :)














tirsdag 23. april 2013

Marius, en liten gutt - tolv ansikt

En av grunnene til att eg synes det er så gøy og ikkje minst utfordrende med barnefotograferinger, er når man får slike herlige barn på besøk som denne lille gutten her. Barn som virkelig byr på seg selv og det ikkje er langt mellom latter, tårer, sinne, smil osv...
Denne gutten her heter Marius, en fantastisk liten gutt med så mangen nydelige og sjarmerende uttrykk. Herlig, akkurat sånn som eg liker det :)


onsdag 10. april 2013

boudoirfoto i morgengave

Har hatt besøk i studio av en kommende brud som fikk tatt noen flotte bilder av seg selv i undertøyet for å gi i morgengave til sin kjære. Ideen var det forloveren hennes og resten av utdrikkingslaget som stod for. Bruden ante ingenting, men tøff som hun er så stilte hun opp og det tror eg så absolutt det er en mann som blir veldig takknemlig for :) Her er en aldri så liten sniktitt fra fotograferingen, men de fleste bildene er kun for brudeparet selv.