fredag 21. september 2012

Bryllupsfotografering av Anne Birthe & Stian

På lørdag giftet vakre Anne Birthe og Stian seg og eg var så heldig å få lov å forevige dette sporty og gøye brudeparet. Noen er villig til å ofre nesten alt for bryllupsbildene, noe som klinger veldig fint i mine ører, og Anne Birthe og Stian var klar for utendørsfoto uansett vær. Dagen startet med øs pøs regn, vi pakket oss og utstyret godt inn, men utover dagen lettet det og himmelen holdt tett under hele fotograferingen, litt flaks er fint å ha...









.....og flaksen den fortsatte den, vel og merke etter litt uflaks med bilen først. Etter endt fotografering så det et øyeblikk ut som bryllupsbilen hadde fått motorhavari, men heldigvis fikk vi til slutt skubbet bilen i gang, brudeparet kom seg avgårde bryllupsfesten og vi fikk alle oss en god latter etterpå :)
Anne Birthe og Stian, tusen takk for en utrolig gøy (og bittelitt nervepirrende) fotografering, you made my day!

Bildet under er altså ikke regissert!


torsdag 20. september 2012

Bryllupsfoto i Nordnesparken I Audhild & Sten Ove

Nok en gang så ligger eg visst litt etter med bloggingen, men bedre sent enn aldri, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves osv osv... :)
Iallefall her kommer en bitteliten sniktitt fra bryllupsfotograferingen til skjønne Audhild og Sten Ove. Dette unge vakre paret kom helt fra Førde og giftet seg i all hemmelighet i Bergen Tinghus, med seg på ferden hadde de sine to herlig døtre og forlovere. Håper dere hadde en aldeles fabelaktig helg i Bergen, en super bryllupsfeiring og de beste lykkeønskninger videre fra meg til dere!







lørdag 1. september 2012

tøffe Trym!

Denne tøffe lille karen heter Trym og er 1 år. Tidligere i sommer fotograferte eg mammaen og pappaens hans da de giftet seg, og allerede da ble eg helt forelsket og gledet meg til hans tur til å bli fotografert. Og eg hadde all grunn til å glede meg, Trym du er en storsjarmør, digger deg! :)