torsdag 30. august 2012

familien Harmoni

Denne flotte gjengen her er familien Harmoni, en aldeles herlig familie. 
Mammaen i familien har lenge ønsket å få samlet gjengen for å gå til fotografen, og til slutt fikk hun ønsket sitt oppfylt, og akkurat i tide før de eldste flytter ut og familien blir spredd over alle hauger :) Så nå har hun endelig noen flotte familiebilder å se på når savnet etter barna blir for stort.





torsdag 23. august 2012

bryllup I Christine & Christian

Christine & Christian, for eit vakkert par, og i tillegg så giftet de seg på sommerens vakreste sommerdag , det måtte det jo bare bli vakre bilder av:)
Vielsen fant sted i Storetveit kirke og etter ein liten fotoseanse der med deres to barn og hele seks forlovere, så tok vi turen til Gamlehaugen, eit nydelig sted for bryllupsfotografering. I slike romantiske omgivelser og med så flott brudepar på en solskinnsdag så går dessverre tiden så alt for fort, skulle ønsket vi hadde hatt hele dagen på oss :)
Christine & Christian, håper dagen deres fortsatte like fantastisk og bryllupsreisen om mulig enda bedre!









tirsdag 21. august 2012

Stor ståhei i studio!

Veslemøy og Annike heter disse to sjarmerende jentene her. Det var minstejenta Veslemøy sin tur å gå til fotografen, men i samme slengen så fikk vi også fotografert henne sammen med storesøster, og mamma og pappa. Og for ein herlig gjeng! Vi hadde virkelig en livlig time i studio, og kjørte på med dansing, turning og stor ståhei, utrolig gøy! Virket som både liten og stor koste seg like mye, ble iallefall ikke noen kjedelige bilder utav denne fotograferingen :)






fredag 17. august 2012

Bryllup i Ulvik I Anne Britt og Henning

Deler av sommerferien min ble feriert inne i fagre Ulvik i Hardanger, min barndomsheim og fineste plass på jord, synes eg :)
Selv om eg har ferie så tar eg sjeldent helt fri og da passet det veldig fint å kombinere sommerferien med litt bryllupsfotografering.
Nydelige Anne Britt og Henning tok også turen til Ulvik i sommer for å giftet seg og feiret dagen på Brakanes hotell (takk til hotellet som anbefalte meg som fotograf selv om eg holder til i Bergen, noen ganger passer det perfekt å ta turen slik som nå). 
Vi hadde håpet på sol og deilig sommervær, slik ble det ikkje, men vi fikk i det minste oppholdsvær så lenge fotograferingen varte og fikk fotografert utendørs som planlagt. Og om ikkje solen strålte så strålte iallefall dette vakre paret og det er det aller viktigste :)
Anne Britt og Henning, håper dagen fortsatte like fint og takk for att eg fikk æren av å fotografere dere! :)










torsdag 9. august 2012

morgengave

For en liten stund tilbake kom denne flotte jenten innom for å ta akt / undertøy bilder av seg selv for å gi til sin kommende mann i morgengave. For ikke å spolere hele overraskelsen så har eg ventet med å blogge bildene til etter bryllupet, håper han ble ordentlig overrasket og satte pris på gave han fikk :)
Dette er noe som er blitt veldig populært, men det er ikke alle som er så tøff som denne jenten og lar meg blogge bildene, veldig tøft gjort!!









onsdag 8. august 2012

bryllup Ulrikken I Liv Kjersti & Reid

Ferien er over, eg er tilbake i studio og det er på tide med å oppdatere bloggen litt. Før ferien var eg så heldig å få være med vakre Liv Kjersti og Reid opp på Ulrikken for å fotografere de på deres store dag. Liv Kjersti og Reid hadde faktisk både vielsen og selskapet på Ulrikken, så da var valget angående location til fotografering veldig enkelt, om været tillot det selvsagt :) Eg krysset alt av fingrer og tær for oppholdsvær og moderat med vind, og jammen meg så ble det slik, iallefall til fotograferingen var over. Regnet kom, men eg håper virkelig det var en liten regnbyge slik att dere fikk holdt vielsen utendørs som ønsket.
Uansett kjempe sporty gjort av dere å "klatre" rundt i byfjellet i bryllupsantrekket, eg liker sporty og gøye brudepar! :)
Tusen takk for att eg fikk æren av å fotografere dere og ønsker dere lykke til med ekteskapet.