fredag 13. juli 2012

barnefoto

Søte lille Solei har vært innom til fotografering for en liten stund tilbake, og i morgen så kommer hun faktisk tilbake, men da er det mammaen og pappaen hennes som er hovedpersonene, for de skal nemlig gifte seg i morgen. Gleder meg veldig til den fotograferingen, det er meldt fint vær i Bergen by og vi skal opp på Ulrikkens topp, blir så gøy! 
Men enn så lenge så kan dere nyte bildene av denne lille prinsessen, favoritten min må være det første bildet, poseringen og uttrykket er bare så nydelig :)







tirsdag 10. juli 2012

linnea

Denne skjønne jenten her heter Linnea og er 7 mnd gammel. Linnea var den perfekte lille modell som smilte og lo, og poserte akkurat som eg ville gjennom hele fotograferingen, ahh så søt, er hun ikke bare til å spise opp!? 
Håper mamma og pappa blir like fornøyd med bildene som det eg er, det er bare til å glede seg til visningstime etter ferien, masse flott å velge mellom :)





mandag 9. juli 2012

bryllup I Birte & Andreas

Forrige helg ble avsluttet med fotografering av dette fantastiske brudeparet, Birte og Andreas. De giftet seg i Årstad kirke og plan A var å fotografere på Ulrikkenstopp, men været har man dessverre ingen kontroll over og pga sterk vind så var Ulrikksbanen stengt. Vi måtte derfor gå over til plan B som var Christieparken, Christieparken er ein nydelig park med mangen flotte broer og skulpturer så mangler absolutt ikke på flotte steder å fotografere og med det utrolig herlige humøret til Birte og Andreas så hadde eg en av mine absolutt morsomste bryllupsfotograferinger noen sinne. Man skal lete lenge etter et brudepar med et så fantastisk strålende godt humør, så tusen takk Birte og Andreas for att eg fikk lov å forevige dere på bryllupsdagen, dere var aldeles fabelaktige!!









onsdag 4. juli 2012

bryllupsfotografering i Samnanger

Lørdag som var startet med bryllupsfotografering av vakre Anne Lene og Tor Henning i Samnanger, veldig kjekt å få farte litt rundt og ikke bare fotografere i byn :)
Nå har eg vært i Samnanger å fotografert bryllup før, men gledet meg virkelig til å komme tilbake, er så mange flotte steder å fotografere og med et så nydelig brudepar så må det bare bli en vellykket fotografering. Vi startet inne i en gammel smie siden det regnet litt, men da regnet gav seg så fortsatte vi fotograferingen utendørs.
Anne Lene & Tor Henning, håper dagen deres var fantastisk og innfridde alle forventninger og litt til, og ønsker dere lykke til med ekteskapet og fremtiden!









tirsdag 3. juli 2012

utsdrikkingslag I Monika

Ein travel lørdag ble avsluttet med ein sprudlende glad jentegjeng som feiret Monika´s utdrikkingslag. Og for ein aldeles herlig sprudlende avsluttning på ein lang dag på jobben :)
Håper kvelden deres fortsatte i samme gode sprudlende humør - det gjorde iallefall min takket være dere :) Og masse masse lykke til med bryllupet til deg Monika!









mandag 2. juli 2012

søskenfotografering

Kari Johanne og Aslak er to gamle kjenninger som har vært innom til fotografering tidligere, både sammen med familien og alene, men denne gangen var det altså tid for å ta ny søskenfotografering, og for et flott søskenpar!
Det er alltid like hyggelig når kunder kommer tilbake, håper dere blir fornøyd med resultatet denne gangen også :)