tirsdag 26. juni 2012

utdrikkingslag I Lillian Karoline

Denne glade og fine jentegjengen her kom til Bergen i helga for å feire og drikke ut til Lillian Karoline som snart skal gifte seg. Den ene stoppen deres i løpet av dagen var innom meg, veldig gøy synes eg, og sammen med de kom også solen og det måtte vi jo benytte oss av og gikk derfor ut i smauene bak studio for å fotografere.
Håper dere hadde en super dag og feiret Lillian Karoline som seg hør og bør, og lykke til med bryllupet.







familiefotografering

Lørdag startet med fotografering av denne skjønne familien. Det var tid for 1 års fotografering av Emil og med seg hadde han storesøster Andrea og mamma og pappa.
Det kan være ein liten utfordring å skulle på samme fotografere enkeltportretter, søsken- og familiefotografering av små barn, men med varierende underholdning og litt små pauser så fikk vi gjort alt sammen, så veldig bra gjennomført av både små og store.
Har har dere en liten smakebit, men gled dere det er mye mye mer :)









torsdag 21. juni 2012

bryllup I Line & Jon Henrik

På lørdag giftet skjønne skjønne Line og Jon Henrik seg i Sandviken kirke. Det var en nydelig vielse, full av kjærlighet og varme. 
Etter vielsen dro vi til Permanenten for å fotografere. Pga litt regn i luftet så gikk vi for plan b og satset på innendørs fotograferingen, men hva gjør vel det når man får lov å fotografere i slike fantastiske omgivelser. Og når man har det gøy så går tiden så altfor fort, eg hadde virkelig ikke lyst å slippe dere videre til festen, hadde det vært opp til meg så hadde eg vel fotografert dere enda... :)
Line & Jon Henrik, hjertelig til lykke med ekteskapet og de beste ønsker for fremtiden!












onsdag 13. juni 2012

mor & barn

Henrik er ikke store karen, men allerede en storsjarmør som har lært seg å flørte med kamera, han smilte og blunket og var i kjempe form, herlig :) Mammaen til Henrik har all grunn til å være stolt av sin lille gutt!
Vi fikk også tatt noen flotte mor & barn bilder, veldig kjekt når foreldrene også ønsker å være med, så takk til både Henrik og mammaen hans!




tirsdag 5. juni 2012

konfirmantfotografering I Anna

Anna er en utrolig vakker og fotogen jente som har vært innom til konfirmasjonsfotografering, og det var en fryd å jobbe sammen med henne. 
Hun hadde tatt med seg både hverdagsantrekk og bunaden, sjekk de kule bunadsskoene og så digget eg bunadscap´en med hette, har ikke sett den varianten før. Gøy! Å ta med flere antrekk det er noe eg anbefaller alle konfirmanter å gjøre, når man først er til fotograf så er det kjekt å få tatt noen bilder i konfirmasjonsantrekket men også noen kule portretter i hverdagsantrekk.
Håper du blir fornøyd med bildene Anna, eg synes i allefall du ser helt strålende ut :)