torsdag 31. mai 2012

fabelaktig familiefoto

I forrige veke var familien Uthaug innom til fotografering. Det var minstemann Magnus på 1 år som var hovedpersonen, men i samme slengen fikk vi også tatt søskenbilder av Magnus og storesøster Malin og familiebilder. Og lille Magnus holdt ut og var i strålende humør under hele fotograferingen, det samme var forresten resten av familien, for ein blid og hyggelig gjeng, dere var aldeles herlige å ha i studio, takk for innsatsen alle sammen :)






fredag 18. mai 2012

kul konfirmant

Denne kule unge mannen her heter Martin, og han kom innom til konfirmasjonsfotografering. Det er ikke alle gutter i den alderen som synes det er så veldig kult å gå til fotograf, men det hadde ikke Martin noe imot og var aldeles fabelaktig å jobbe med.
Takk for super innsats Martin, håper du blir fornøyd med resultatet.







mandag 14. mai 2012

Tøysejenten Tilde

Sjarmtrollet Tilde har vært til 1 års fotografering, en herlig liten skøyerjente som sjarmerte meg i senk. Tilde elsket å være i fokus, få oppmerksomhet og dess mer vi lo av henne dess mer showet hun, og så overøste hun oss med slengkyss, umulig å ikke bli sjarmert.
Tilde hadde også tatt med seg storesøster Thea, og de pyntet seg med make kjoler for anledningen, så søte. 







fredag 11. mai 2012

bryllupsfotografering I Ragnhild & Marius

For en liten stund tilbake var eg så heldig å få lov til å fotografere nydelige Ragnhild og Marius på deres store dag.
Vielsen fant sted i Sandviken kirke og etter en vakker seremoni dro vi videre til Gamle Bergen for å fortsette fotograferingen der. Det var en litt småkald vårdag, men heldigvis tittet solen frem innimellom og vi fikk tatt noen flotte bilder utendørs før vi avsluttet fotograferingen i studio.
Kjære Ragnhild og Marius takk for en flott fotografering, var en glede å jobbe med dere, håper dagen fortsatte like fantastisk!