tirsdag 29. november 2011

søskenfotografering i studio

Disse to skjønne jentene her er Marita og Silje, de er søstre og har vært innom for å få julegavene i boks. Regner med det er noen foreldre som blir veldig glad for gaven de får i år. Fotografi er jo den aller beste gaven å gi bort! ;) Og Silje og Marita håper dere blir fornøyd med resultatet, min absolutte favoritt er det første bildet, synes dere er aldeles nyydelige på det!






onsdag 23. november 2011

søskenfotografering

Søskene Monrad, Anders og Jorunn var innom til fotografering i helga. Det var egentlig minsten, Monrad som skulle til fotografering, men han hadde tatt med seg søskene sine som støtte, og det var nok bra for det var ikkje så gøy å være i fokus helt aleine synes Monrad. Men med ein liten innsats så fikk me uansett noen fine bilder av både Monrad aleine og sammen med søkene:)





mandag 21. november 2011

Nora!

Såpebobler er bittelitt skummelt men aller mest spennende og gøy, det synes iallefall Nora. Så utrolig herlige ansiktsuttrykk når bobblene kom litt for nær henne:) For å fange oppmerksomheten til barna så har eg ulike triks som ofte hjelper og eit av trumfkortene mine er såpebobler, fungerer stortsett alltid. Det var i grunnen ikkje så vanskelig å fange oppmerksomheten til denne søte jenten, hun stod for underholdningen selv:) Er hun ikkje bare helt herlig!?







Synes dette siste bilde er bare så morsomt, der skyggen til pappaen til Nora ser ut som eit skummelt monster som kommer for å ta henne, fabelaktig!

søndag 20. november 2011

peder

Denne kjekke lille sjarmøren heter Peder. Peder er en aktiv liten gutt og liker tydeligvis alt av teknisk utstyr. Straks han kom inn i studio så ble han ble veldig interresert i alt blitzutstyret og kameraet mitt. Spesielt var det gøy når han oppdaget bilder av seg selv på displayet på kameraet og han måtte jevnlig bort å sjekke om det såg bra ut. Herlig! Håper du blir fornøyd med resultatet Peder:)




lørdag 19. november 2011

hanna 2år

Lørdag var nok ein hektisk fotograferingsdag i studio, førstemann ut var denne søte jenten. Hanna heter hun. Hanna er nummer tre i søskenflokken, og siden eg har fotografert søskene hennes tidligere så var det veldig hyggelig att Hanna også kom for å bli fotografert her hos meg:)
Det kan nesten virke som om barna som kommer til fotografering for tiden har vært innom på bloggen min og lest att eg setter stor pris på å få ein avskjedskos når de går, for nå klemmer dei i veg og det synes eg jo er veldig hyggelig, tusen takk:)






fredag 18. november 2011

skryt er gøy!

Må berre poste denne utrolig hyggelig e-posten eg nettopp fikk av ein kunde. Veldig gøy å få slike fantastiske tilbakemeldinger, det setter eg enormt pris på! Hvem elsker vel ikkje å få litt skryt!? Så tusen takk kjære lykkelig kunde, you made my day! :D

Hei Hanne! J
Må bare sende en takke-mail til deg! Jeg er IMPONERT over de flotte bildene! Virkelig, virkelig fine! Spesielt likte jeg det første – du fikk blikket og sjarmen hennes frem 100 %. Nå gleder jeg meg veldig til CD’en.
Ha en riktig god helg – det fortjener du etter fabelaktig innsats!
Hilsen svært Lykkelig kunde J

torsdag 17. november 2011

Bjørn

Det kan kanskje virke som om det er kun barn eg fotograferer for tiden, men det stemmer altså ikkje. Heldigvis så kommer det mennesker i alle aldrer innom, og det synes eg er veldig hyggelig, kjekt med litt variasjon. Selv om det for tiden blir mest blogget om alle barne- og familiefotograferingene så kommer det altså andre innom også som trenger bilder av seg selv til ulike formål, deriblant denne flotte herren her. Han heter Bjørn, er kunstmaler og han trengte nye bilder av seg selv til visittkort, web ol. 






modelljenten Nora

Denne nydelig jenten her heter Nora og er 6 år. Nora kom inn på tampen av dagen i går, og for ein fabelaktig avsluttning på dagen. Er utrolig gøy med jenter i den alderen som synes det er stor stas å gå til fotografen. Nora poserte villig vekk foran kamera med vind i håret og var ein aldeles nydelig liten modell, mens mamma og fotografen tok helt av og var elleville av begeistring:)

Nora hadde tatt med seg Knerten og Karoline som gode støttespillere og selvsagt måtte de da også få bli med på eit bilde, og da de skulle gå var eg til og med så heldig å få eit herlig avskjedskyss av Knerten:)







onsdag 16. november 2011

søte severine

Da Severine kom til fotografering tidligere i dag så imponerte hun mammaen og pappaen sin med sin eksemplariske oppførsel i studio. Severine er en aktiv liten jente som sjelden sitter stille, men hun likte tydeligvis å være i rampelyset og poserte så fint foran kamera. Mammaen og pappaen til Severine har all grunn til å være stolt av innsatsen til sitt søte lille sjarmtroll:)








mandag 14. november 2011

familiefotografering i studio

Tvillingene Tiril og Anna var også innom til fotografering på lørdag sammen med storesøster Elise og mamma og pappa. Denne flotte familien har vært innom flere ganger tidligere både med tvillingene og storesøster, og det er så hyggelig å få besøk av tidligere kunder. Selv om Anna og Tiril er tvillinger så er dei ganske så ulike både i utseende og fakter, den ene så stille og beskjeden mens den andre så full av ablegøyer:)