søndag 16. oktober 2011

bryllup Galleri Nygaten

I går giftet Anne Marit og Helge seg i Domkirken i Bergen, og for eit nydelig brudepar! Selskapet ble holdt på Galleri Nygaten og det var ikkje tvil hos meg att bildene måtte bli tatt der, fantastiske lokaler. Men aller først fikk vi fotografert litt utendørs i typisk Bergens omgivelser og friskt oktobervær, synes det er så sporty av brudeparene når de trosser vær og vind blir med utendørs, alt for bryllupsbildene, det kan eg like:)
Anne Marit og Helge, tusen takk for att eg fikk forevige dere på den store dagen, eg stor koste meg, det håper eg dere gjorde også:) Ha ein fantastisk bryllupsreise og så kan dere glede dere til mangen flotte bilder når dere kommer heim igjen!









therese´s tur

Det er alltid mye latter i studio når eg har utdrikkingslag på besøk, og gårsdagens utdrikkingslag var intet unntak.  I går var det Therese`s tur til å drikkes ut og fortsatte dagen i samme sprudlende humør som da de var hos meg, så tviler eg ikkje på att dagen var vellykket:) Lykke til på den store dagen Therese!




søskenparet Simon & Oline

Dagen i går startet med fotografering av skjønne Simon og Oline.  Simon var litt skeptisk i begynnelsen og det var derfor veldig trykt og godt å ha med storesøster som passet på, og så var ikkje mammaen og pappaen langt unna heller så då gikk det bra:) Planen var egentlig å fotografere Simon og noen søskenbilder, men siden Oline hadde tatt meg seg så fin kjole som hun kunne snurre rundt med, så måtte eg jo berre fotografere henne åleine også.







lille vakre Vilje

Lille vakre Vilje er kun 14 dager gammel og kom til sin aller første fotografering sammen med mammaen og pappaen sin. Denne lille jenta var utrolig utholdene og me fikk fotografert henne med og uten klær i ulike poseringer og sammen med dei stolte foreldre.  Litt små protester underveis, men eller så fann hun seg i det meste, absolutt ikkje værst for ei lita jente på 2 uker, fikk til og med eit lite smil underveis:)








fredag 14. oktober 2011

Mina, Kasper & Linus

Disse tre søte barna her er Mina, Kasper og Linus og de har vært til fotografering i dag. De er så heldig å ha en mormor som elsker å strikke og hun har strikket flotte jakker til gutta og kjole til Mina som selvsagt måtte foreviges. Er de ikkje flotte!?  Kjempe flinke barn som virkelig fortjente ein liten premie etter endt fotografering, håper det smakte:)




fredag 7. oktober 2011

søskenfoto i studio

Dette er Ingrid og Ole Morten og de har vært til fotografering tidligere i dag. Først var det 2 års fotografering av Ingrid, og hun var heilt eksemplarisk, satt pent på stolen og smilte og rynket på nesen som bare det. Er så søtt med barn som rynker på nesen og smiler sine mest sjarmerende smil. Ole Morten ventet spent på å få være med på moroa, men da det var tid for søskenfotografering var egentlig Ingrid godt fornøyd og ville heller utforske studio, men med litt jobbing så fikk me noen flotte søskenbilder alikevel.







tirsdag 4. oktober 2011

feststemte jenter

Sesongen for utdrikkingslag begynner å dabbe litt av, men fortsatt får eg besøk av sprudlande og feststemte jenter (pleier å dukke opp eit og anna gutteutdrikkingslag også men dessverre ikkje hatt det i år) Og på lørdag var det Hanne sin tur til å drikkes ut, nydelig navn på denne bruden forresten:) Håper dere hadde ein fabelaktig dag, og lykke til med bryllupet Hanne!




familien Evensen

Familien Evensen er nok ein familie som har vært innom til meg ein god del ganger tidligere, kan vel aldri få si nok hvor utrolig hyggelig eg synes det er att kunder kommer igjen og igjen, så tusen takk til alle dere som kommer tilbake, setter enormt pris på det!
Og når fotograferingen i tillegg ender med ein ordentlig god kos fra minstemann så smelter i allefall mitt hjerte:) Sukk!