torsdag 29. september 2011

to fabelaktige jenter!

For eit par dager siden fekk eg besøk av to jenter som eg setter enormt stor pris på, min kjære venninne og hennes nydelige datter Jenny, som eg er så heldig å også være fadder til. Alltid hyggelig å få besøk av kjente og kjære på jobben. I ein hektisk kvardag blir det dessverre all for liten tid til å pleie familie og venner, veldig ofte er den eneste muligheten å treffe på meg å komme innom studio, derfor utrolig hyggelig når venner tar seg tid til det, og spesielt de som kommer langveis fra:) 






mandag 19. september 2011

sjarmøren Sander

Det er faktisk tredje gangen på under 1 år att Sander er til fotografering hos meg, første gang til babyfotografering, så i bryllupet til mammaen og pappaen i sommer og nå til 1 års fotografering, ikkje værst. Og så utrolig hyggelig for meg å få besøk av slik ein sjarmør, kan vel ikkje regne med att det blir like ofte hvert år, men hadde vært veldig koselig om du tok turen igjen ein anna gang:) 
Sander hadde tatt med seg stolen sin som bestefaren har laget til han, veldig kjekt, da blir bildene litt meir personlig og så får eg teste ut litt nye rekvisitter, så folkens ta gjerne med egne stoler, leker ol. til fotografering.






tirsdag 13. september 2011

crazy girls

Disse to vakre jentene, Eva og Hilde, er søstre og kom for å ta bilder for å gi i sølvbryllupsgave til foreldrene. Jentene hadde planen for bildene klar da de kom. De hadde tatt med seg albumet fra da de var til fotografen som søte småjenter og ønsket ein tro kopi av noen av de bildene, men de ville også ta noen gøye søstrebilder. Og disse jentene var ikkje flaue foran kamera, de gav alt, poserte villig vekk og det ble mye latter og moro, veldig mye latter, flirer fortsatt :) Veldig gøy når modellene ikkje er beskjedne, byr på seg selv og gir alt. Eva og Hilde, dere var fantastiske!







bryllup i Samnanger

På lørdag giftet Ragnhild og Sindre seg i Samnanger kyrkje. Det er første gangen eg er i Samnanger for å fotograferer bryllup, veldig gøy med nye plasser. Og for noen fantastiske lokaliteter de hadde funnet, kunne godt tenkt meg å tatt de med tilbake til byn:) Og ikkje minst veldig gøy med bunad og krunebrud, dessverre så altfor sjelden de dukker opp, men for et nydelig brudepar. Tusen takk til Ragnhild og Sindre for ein flott opplevelse, håper dere hadde ein fantastisk dag og lykke til videre med ekteskapet!








lørdag 10. september 2011

herlige søsken

Dette supersøte søskenparet, Ingrid og Johannes, kom innom i dag tidlig for å få unnagjort julekort fotograferingen. Det er heldigvis ei god god stund til jul enda, men dette er faktisk årets andre julekortfotografering. Synes det er fantastisk at noen er litt tidlig ute, og at ikkje alle venter til i aller siste liten. Ingrid og Johannnes har vært hos meg tidligere og det er så kjekt att de kommer igjen og eg får følge de vokse opp, og så er de jo bare heilt herlige:)