lørdag 27. august 2011

finfin jentegjeng

Disse fine jentene her feirer Kjersti sitt utdrikkingslag i dag og kom innom til meg i studio for å forevige gjengen. Etter endt gruppefotografering med jentene dukket plutselig Andreas, forloveden til Kjersti opp, til Kjersti sin store overraskelse. Det er nok første gangen eg har fotografert eit jenteutdrikkingslag der brudgommen også er med, men veldig gøy, og ein flott gest av venninnene:) Håper det ikkje blir siste gangen. Ha ein super dag jenter!







mandag 22. august 2011

sprudlende jenter

Det var ikkje berre i studio det var mye latter og moro i helga. Denne sprudlende gjengen her fikk eg med meg ut i smauene bak studio, og disse jentene kan virkelig det å posere og utfolde seg foran kamera, spesielt "bruden", for ein super innsats!
Og det var visst ikkje berre utdrikkingsfølget som tok av, eg fikk næmlig høre etterpå att eg var blitt hørt, men ikkje sett i området:)  Stakkars naboer, men litt støy må man vel berre tåle når man har fotografer i nabolaget, i allefall meg som fotograf.




madam marion

I helga var det mye latter og skråling i studio da denne lekre madammen kom innom med resten av utdrikkingslag følget sitt for å bli fotografert. Først fikk den kommende brud utfolde seg åleine foran kamera, og det klarte hun veldig bra, men me fikk også tatt eit felles gruppebilde av heile gjengen. Veldig gøy!





onsdag 17. august 2011

to søte småjenter

Det var mye latter og moro i studio når eg hadde besøk av Mari og Nora i dag. Disse søte søstrene har begge vært til fotografering hos meg tidligere, begge til babyfotografering og storesøster Nora ved 2 års alderen. Nå har hun allerede blitt så stor att hun er klar for sin aller første skoledag i morgen, lykke til Nora. Men i dag var det altså Mari sin tur til å ta 2 års bildene i tillegg til søskenbilder. 







Og på slutten var det tid for litt tull & tøys, utrulig herlige jenter når de skulle vise meg strengefjeset sitt, men det var ikkje lenge de klarte å holde masken før latter brøt løs igjen:)



mandag 15. august 2011

birgitte & thor helge

Vakre Birgitte og Thor Helge giftet seg også på lørdag, og sørget for ein strålende avsluttning på dagen:)
Det er nesten som eg føler meg som ein liten del av denne herlige familien, det er næmlig syvende gangen dei er til fotografering hos meg. Ikkje værst, det tar eg som eit kjempe kompliment! Ein liten overraskelse venter:)
Birgitte og Thor Helge, tusen takk for att eg også fikk fotografere dere på den store dagen, håper virkelig dagen innfridde alle forhåpninger!
De beste lykkeønskninger fra meg til dere!








christine & kim

Er fortsatt i ekstase etter to fantastiske bryllupsfotograferinger i helga!
Bildene under er av nydelige Christine og Kim, og er hovedsaklig fotografert i Gamle Bergen, men vi avsluttet med ein kjapp runde ved Mon Plaisir.
Christine og Kim, håper dere hadde ein like fantastisk opplevelse som det eg hadde, som sagt eg er fortsatt i hundreogti og trur eg er like glad for at vi fikk fotografert utendørs som du er Christine:) Tusen takk for ein strålende innsats, dere er bare helt supre!







onsdag 10. august 2011

elena

Denne nydelige lille jenta her heter Elena og hun er kun 12 dager gammel. Rett før ferien kom foreldrene hennes innom for å ta gravidebilder og nå er altså endelig lille Elena komt til verden. Gratulere så mye til de stolte foreldrene og veldig kjekt å få hilse på den lille prinsessen:)





lørdag 6. august 2011

celine & henrik

Hurra for Celine og Henrik som giftet seg i dag!
Vielsen fant sted i Storetveit kirke, nydelig sermoni, og etter litt fotografering på kirketrappen dro vi til studio mitt i sentrum for å forsette fotograferingen. Vi var utrolig effektive og fikk også tatt noen bilder utendørs og i tillegg avsluttet vi med enda ei gruppefotografering på Kronstad Hovedgård, der de nå forsetter festen. En hektisk men veldig gøy time, tusen takk for innsatsen alle sammen.
Celine og Henrik håper dere har ein fantastisk bryllupsdag, og lykke til med ekteskapet!






onsdag 3. august 2011

irene & øystein

Lørdag 30 juli var eg til Os for å fotografere Irene og Øystein på deres store dag. Det var ein aldeles nydelig sommerdag og eg møtte et enda nydeligere brudepar utenfor Os kirke, så bar det i vei til Solstrand hotell der vi tok alle bildene. Vakre og romantiske omgivelser som passer perfekt til bryllupsfotografering.
Under fotograferingen disket forloverene opp med deilig forfriskninger og sørget for at brudeparet hadde det de trengte av mat og drikke, i tillegg til å måtte steppe inn som fotoassistent også, takk for hjelpen.
Irene og Øystein, håper dere koste dere og hadde ein fantastisk dag!