fredag 29. juli 2011

dåpsfotografering

Søndag blir ein stor og viktig dag for lille Wilhelm, da skal han nemlig døpes. Det blir nok ein dag med stor ståhei og mangen inntrykk for ein liten gutt på 4 mnd, så derfor tok han med seg brødrene sine, Julian og Theodor, og mamma og pappa til fotografen i dag. Veldig lurt å ikkje skulle gjøre begge deler på samme dag, var nok slitsomt nok å posere for fotografen åleine, sammen med brødrene, heile familien og eit kleskift innimellom, men vel gjennomført.
Wilhelm, ønsker deg og familien din lykke til på søndag!







tirsdag 26. juli 2011

anja & daniel

Anja og Daniel viet seg i Fanakirke på lørdag. Værgudene var absolutt på vår side denne dagen, regnet stoppet opp akkurat i det vi begynte å fotografere og så tittet til og med solen frem. Akkurat som bestilt. Egentlig så har vel værgudene vært på min side hver helg denne sesongen, og la de fortsette med det:)

Anja og Daniel, takk for att eg fikk lov til å fotografere dere og for ein flott opplevelse, dere var aldeles nydelige. Ønsker dere lykke til med ekteskapet og fremtiden!












linn-hege & morten

Lørdag 16 juli giftet Linn-Hege og Morten seg i Bergen. Etter vielelsen var det tid for fotografering, og vi fikk tatt bryllupsbildene både i studio og ute på location, i perfekt fotovær. 
Dette nydelig paret møtte eg for første gang i vinter da de kom for å fotografere sin sønn, og snart kommer de tilbake for å fotografere han på nytt. Er så hyggelig når kunder kommer igjen og igjen. Håper dere blir fornøyd med bryllupsbildene også, det er iallefall eg, veldig mye fint å velge mellom, så gled dere til resten:)








tenn et lys

Det er med tungt hjerte eg er tilbake på jobb etter ferien. For ein grusom tragedie som rammet Utøya og Oslo på fredag, er så ufattelig trist. 
Som de fleste har gjort denne helga så har eg også sittet lamslått foran tv skjermen nesten heile helga, prøvd å ta innover meg alt det forferdelige som har skjedd. Det er ubeskrivelig. 

Men opp i all denne tragedien så er det flott å se alt engasjementet fra innland og utland, se omsorgen, kjærligheten og samholdet folk viser. Synes det er så beskrivende og flott sagt det auf jenten sa " Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen".

Eg er nå tilbake på jobb, men må innrømme eg sliter litt med å komme i gang igjen, klarer ikkje holde fokus og tankene mine går stadig tilbake til denne forferdelige tragedien og alle de menneskene som har blitt rammet. Tenker på dere.


lørdag 2. juli 2011

hege & trygve

Tidligere i dag giftet vakre Hege og Trygve seg. Etter vielsen møttes vi i studio for å ta noen bilder der før turen gikk videre til Nordnesparken. Har visst vært litt i Nordnesparken i det siste, men parken egner seg veldig godt til bryllupsfotografering, er så mangen muligheter og fantastiske location der, er sentralt men ikkje alt for folksomt selv på ein vakker dag som i dag.
Hege og Trygve tusen takk for ein fantastisk fotografering, håper dere koste dere like mye som det eg gjorde og at dagen har vært perfekt. Gratulere så mye med dagen!