torsdag 30. juni 2011

gravidefotografering

På slutten av dagen i dag tok dette fine paret turen innom for å forevige at to snart blir tre. Elisabeth og Tommy venter sitt aller første barn og har termin om 3 uker. Ønsker dere lykke til med siste innspurt av svangerskapet og ikkje minst så ønsker eg det lille vidunderet velkommen til verden. Ha ein riktig god sommer:)







onsdag 29. juni 2011

jakob

Har hatt besøk av ein sjarmerende liten gutt til i dag. Han heter Jakob og kom sammen med mammaen og pappaen sin. Når eg får besøk av slike søte små babyer som skal fotograferes naken så fyrer eg opp varmen i studio for å få det deilig og varmt, men då blir det ofte litt vel hett for oss som har klærne på og det fikk denne familien erfare i dag, spesielt pappaen synes ble i meste laget, håper dere fikk avkjølt dere litt etterpå:)






emil

Denne skjønne lille krabaten her er Emil. Emil har vært til fotografen for aller første gang i dag og det virket som han synes det var veldig gøy, iallefall så smilte og lo han fra han kom til han gikk. Spesielt når han med bittelitt hjelp av mammaen fikk sitte oppreist og hadde full oversikt, det var kjempe gøy!




mandag 27. juni 2011

evelyn & ruben

Evelyn og Ruben giftet seg lørdag 25 juni, og eg var så heldig å få fotografere dette skjønne brudeparet i strålende solskinn i Nordnesparken. Nydelig brudepar, nydelig sommervær i nydelige Nordnesparken, ein nydelig kombinasjon, og resultatet ble helt, ja, nydelig!:) Her kan dere se eit lite utvalg fra resultatet som eg har fått lov til å poste her på bloggen. 
Må også få takke den snille og flinke sjåføren, som også egner seg veldig godt som fotoassistent, takk for hjelpen! Evelyn og Ruben, takk til dere for ein nydelig fotografering og ønsker dere til lykke med ekteskapet og fremtiden!




lørdag 25. juni 2011

maja og familien

Denne dagen bare forsetter med enda flere fabelaktige barn og familier. Denne fantastisk herlig gjengen her er ein gjenganger hos meg, de har allerede vært hos meg 6 ganger og jammen meg så kommer de tilbake om ca 1 mnd når mammaen og pappaen gifter seg. Kanskje ikkje så rart att ei av jentene lurte på om eg også var invitert i bryllupet:) Ha ein fantastisk sommer, så sees vi snart igjen. Gleder meg, dere er alle sammen bare helt nydelige!








emma

Denne supersøte jenten har vært innom til fotografering i dag tidlig, og for ein herlig start på dagen. Nydelig jente som poserte villig vekk, og ein pappa som tullet og tøyset og sørget for de herligste uttrykk. Fantastisk når foreldrene absolutt gir alt under fotograferingen, magemusklene mine fikk virkelig fikk kjørt seg på morgenkvisten i dag. Tusen takk for ein fantastisk innsats, denne dagen må jo berre bli bra! :)






Som dere ser så var det ikkje berre eg som syntes pappaen til Emma var ustyrtelig morsom med alle sine gøyale og sprøe påfunn, Emma brøt ut i latter stadig vekk, så igjen takk til pappaen, du er herved booket som assistent!:)


fredag 24. juni 2011

mina othilie

Denne nydelige lille jenten heter noe så vakert som Mina Othilie og har vært innom til fotografering i dag. Er hun ikkje bare aldeles bedårende!? Eg ble iallefall sjarmert! Gleder meg allerede til du kommer tilbake med brødrene dine i august. Håper både du og resten av familien får ein strålende sommer, så snakkes vi snart igjen!


tirsdag 21. juni 2011

verdens herligste

Er alltid så utrolig kjekt å få besøk i studio av sine kjære tantebarn og svigerinne, og i dag hadde eg besøk av de tre minste barna. Og for noen aldeles fantastiske barn, jammen er eg heldig som har verdens beste tantebarn!!:) Det var denne gang tid for minstejenta, Anna-Kristina, sine halvtårsbilder, eller retter sagt 7 mnd bilder, og når de først var på plass i studio så kjørte vi på med søskenbilder i ulike poseringer og antrekk og noen med mammaen. Det var to hektiske timer i studio med knallhard jobbing, men etterpå vanket det pengepremier til de små og ein velfortjent is og kosepause i parken til både små og store. Ein perfekt dag på jobben!






mandag 20. juni 2011

nina kristin & thomas

Lørdag 18 juni var nydelige Nina Kristin og Thomas sin store dag. Planen vår var å fotografere ved Bergenhus festning, men pga konsert på Koengen så var området rundt stengt og vi ble nødt til å ta i bruk plan b som var Nordnesparken, absolutt ingen dårlig reserveplan. All ære til brudeparet, ikkje minst bruden, som holdt ut i den kalde vinden slik at vi fikk tatt alle bildene utendørs. Synes det er så sporty gjort av brudepar som ofrer det aller meste for bildene:) Så takk skal dere ha og ønsker dere all lykke i fremtiden!






torsdag 16. juni 2011

familien Kvamme

I går hadde eg besøk av familien Kvamme i studio. Denne kjekke og blide familien ønsket å få tatt noen fine familiebilder før eldste gutten nå snart skal flytte ut, eit lite veiskille i familien som eg synes fleire familier burde tenke på å forevige. Håper dere blir fornøyd med resultatet, og lykke til til eldste gutten som nå skal ut å stå på egne bein:)