onsdag 25. mai 2011

brødrene Liam og Lucas

Har hatt to herlige gutter på besøk i dag. Lucas på 2 år  kom til fotografering sammen sin nyfødte lillebror Liam på 2 uker. Lucas kom i eit strålende humør og var veldig klar for fotografering, heilt til han kom inn i studio, då ville han ikkje meir. Men nok ein gang så gjorde støvkosten min underverker og me fekk noen herlige bilder av gutten. Så var det lillebror sin tur, han fant seg i det aller meste bare han fikk ligge på ryggen og kose seg:)






fredag 20. mai 2011

tilde

Denne lille god jenten heter Tilde og hun har vært innom til "mitt første portrett" fotografering i dag. Mammaen til Tilde var ute etter klassiske babybilder, naken og liggende på magen, men i tillegg så måtte eg bare ta noen sitte bilder av henne også. Synes det er så herlig med søte små som nesten har lært seg å sitte åleine og som vagler litt ustøtt og synes det er kjempe stas:) Er hun ikkje herlig!? Og tusen takk til Tilde´s storesøster som var ein glimrende assistent under fotograferingen!



solveig & ole

På lørdag fotograferte eg dette nydelige brudeparet. Solveig og Ole feiret dagen på fantastiske Villa Skjoldnes, det er så nydelig der både innendørs og ute i hagen, så vi ville fotografere der uansett vær, håpet selvsagt på oppholdsvær, noe vi heldigvis fikk:)
Solveig og Ole, dere var aldeles fantastiske, veldig gøy å få lov til å forevige dere på deres store dag, eg storkoste meg:) Håper dere blir fornøyd med resultatet, og lykke til videre!




bryllup i Hardanger

Forrige fredag reiste eg innover til fagre Ulvik igjen, denne gang for å fotografere brudeparet Sunniva og Andreas. Den store dagen deres var egentlig på lørdagen, men pga tidspress så valgte vi å ta bildene på fredagen. Akkurat i det eg kom så kom også uværet, men dette vakre brudeparet var kjempe sporty og trosset vær og vind og ble med ut for å ta bildene. Vi hadde også litt tid til å ta noen bilder inn i de fine omgivelsene på Brakanes hotell. Håper dere hadde ein fantastisk bryllupsdag, i strålende solskinn, og lykke til med ekteskapet!







onsdag 11. mai 2011

søte sara

Søte Sara er minstemann i søskenflokk på tre, og som søskene før henne kom ho til meg får å ta "mitt første portrett". Setter enorm pris på alle kunder som kommer tilbake igjen og igjen, tusen takk skal dere ha!
Sara var i eit strålende godt humør, til mammaens store glede siden Sara kan være litt skeptisk til fremmende, og resultatet ble mangen herlige bilder som eg håper dere blir fornøyd med:)



tirsdag 10. mai 2011

Thomas

Den tredje konfirmanten eg fotograferte på søndag var tøffe Thomas. Synes det er så gøy når eg fotografere sporty mennesker som er med på det meste, som Thomas som kastet sokker og sko og begynnte å vasse i det iskalde vannet, veldig bra innsats Thomas! Ideén var egentlig att han skulle gå bortover stranda, men pga høy flo så var det ingen strand lenger, og dermed ingen vei utenom enn å kaste sokker og sko:)





Rita

Rita var også konfirmant i Ulvik i helga, og i sin flotte Hardangerbunad så strålte hun om kapp med solen. Er hun ikkje flott!? 
Som regel så synes jentene, og kanskje spesielt i konfirmasjonsalderen, at det er litt gøyere å bli fotografert enn det guttene synes, og det stemte i helga også. Men å ha fnisende og nyskjerrige familiemedlemmer som tilskuere er ikkje fult så kult, så etter å ha "jaget" bort både mammaen og andre gjester, beklager, så slappet hun meir av og me fikk masse fine bilder.






Oddne

I helga var det konfirmasjonshelg i Ulvik i eit aldeles strålende sommervær. Det finnes knapt eit vakrere sted på jord! Eg var så heldig å få lov til å fotografere tre av konfirmantene, samtidig som eg var gjest i to konfirmasjoner, altså ein litt småtravel, men veldig fin dag:) 
Den eine av konfirmantene eg fotograferte er denne sprudlende karen her, Oddne. Det er absolutt ikkje favoritt hobbyen til Oddne å bli fotografert, men når man får lov til å være med å bestemme motivene, som å ha med lastebilen, så går det til nød an å bli fotografert. Faktisk så ser det jo ut som han egentlig koser seg under fotograferingen, eller!? Uansett veldig bra jobba Oddne!