lørdag 30. april 2011

utdrikkingslag

Det er høytid for utdrikkingslag, og denne sprudlende jentegjengen har vært til fotografering i dag. En veldig gøy avsluttning på dagen, ha ein fantastisk dag jenter og lykke til til den kommende brud!


Obs obs, om du er i Bergen i dag, så pass opp for denne elleville gjengen er!!

nydelige anja

I dag konfimeres Anja, og på vei til kirken kom hun sammen med sine søsken, Julie og Sindre, innom til meg for å ta konfirmasjonsbildene sine. Det er herlig sommervær i Bergen for tida og det ville vi benytte oss av og tok derfor alle bildene utendørs. Anja er en nydelig jente og veldig, veldig fotogen, og vi fekk masse flotte bilder av henne. Håper  du blir like fornøyd med resultatet som eg er:) Gratulere så mye med konfirmasjonsdagen Anja!






fredag 29. april 2011

petter

Av og til så bekymrer gjerne foreldrene seg helt unødvendig for fotograferingen. Det gjorde iallefall mammaen til denne herlige sjarmøren i dag. Petter er til vanlig ein litt skeptisk gutt, og mammaen hans var litt usikker på hvordan dette skulle gå. Men Petter slo på sjarmen og storkoste seg.






Men det får være grenser for hvor lenge ein gutt på 1år skal sitte pent i ro og smile til fotografen, er det slutt på tålmodigheten så snur ein berre ryggen til:)


mandag 18. april 2011

søskenbarn

Påske er tid for å samle sammen familien, og hvorfor ikkje ta ein tur til fotografen slik som disse kjekke ungdommene her. De er søsken og søskenbarn som samles sammen til litt påskekos, og siden de var siste fotografering før eg også tar påskeferie, vil eg ønske dere alle riktig god påske! :)


lørdag 9. april 2011

besteforeldre og de åtte barnebarna

Det kan være ein liten utfordring å få åtte barn i aldren 0-9 år sammen med besteforeldre inn i studio samtidig, men med denne fabelaktige gjengen her så gikk det over all forventning, både store &små gjorde ein super innsats. Og det må jo være den perfekte gave til besteforeldre og få bli fotografert sammen med alle de herlige barnebarna sine! Kanskje eit lite gavetips til andre som vil gjøre stas på besteforeldrene sine..? :)


onsdag 6. april 2011

Tanita & gutta

På slutten av dagen idag kom vakre Tanita til 2 års foto, og med seg hadde hun sine fire storebrødre. Mens Tanita ble fotografert, så var det eit par av brødrene som svinset rundt litt utålmodige og ventet spendt, og endelig til slutt så var det tid for å samle  søskenflokken så de alle fikk være med på moroa:) Tusen takk for innsatsen, og vil påstå at Tanita er ein heldig liten jente som har fire så kjekke storebrødre til å passe på seg og se opp til! 






lørdag 2. april 2011

liten pike

Denne supersøte lille jenten her er kun 2 uker gammel, er hun ikkje aldeles nydelig!? Mens hun ennå var i mammas mage, kom mammaen hennes og tok gravidebilder hos meg, og idag hadde hun med seg både mamma og pappa til fotografering. Resultatet ble mangen herlige bilder, viser her kun eit lite utdrag her. God fornøyelse og ha ein riktig god helg:)




Ludvig & Nora

Ludvig kom til 2 års fotografering sammen med lille søster Nora og mamma og pappa. Ludvig er ein litt sjenert liten gutt, men etter litt oppvarming så ble fotograferingen kjempe gøy og han ville bare forsette og forsette. Imponerende at både liten og stor holdt ut gjennom heile fotograferingen, takk for innsatsen:)




fredag 1. april 2011

Janna

Denne sjarmerende jenten, og eieren av disse nydelige føttene her, heter Janna. Janna kom innom med sitt smittende smil og strålte mer eller mindre under hele fotograferingen. Mammaen til Janna var ute etter akkurat samme bildene som storebroren fikk tatt for noen år siden, og Janna tok utfordringen på strak arm. Er ikke alltid like lett å få disse søte små til å posere med armer og ben akkurat slik ein ønsker, men det gjorde denne jenten her idag:)



Jenny Marie

Lille søte Jenny Marie var førstemann innom til fotografering idag, ein finfin start på dagen:) Hun fann seg i det aller meste som mammaen hennes og eg prøvde oss på, men det kan være slitsomt å være modell og etter fotograferingen og litt mat så var det nok godt med ein liten lur igjen.