lørdag 26. mars 2011

Nydelige Nora

Nora har vært til fotografering i dag, og hun tok faktisk sine aller første steg i studio!:) Veldig gøy når slike store øyeblikk skjer! Nora er 1år, men allerede et lite naturtalent når det gjelder å posere til fotografen, bare sjekk benstillingen på første bildet. Ahh, fantastisk! 



fredag 25. mars 2011

Markus 6 mnd

Lille blide Markus har vært til fotografen i dag. Mammaen til Markus har vært til meg tidligere med storebroren når han var baby, og ønsket nå samme type babybider av Markus. Det skulle vise seg å være en enkel sak for Markus liker tydeligvis å bli fotografert, han smilte og poserte akkurat som storebroren gjorde når han var her. Takk for innsatsen og ha en riktig fin helg!



onsdag 23. mars 2011

søskenfoto

På søndag hadde eg en hjemme-hos-fotografering for å fotografere disse super herlige barna her. Det var tid for å ta babybilder av Margrete, og i sammeslenge fotograferte eg henne sammen med storebror Arnfinn og storesøster Kari. Som jenter og gutter flest så synes jentene det var stas, mens Arnfinn syntes i grunnen premien, en ispinne, var vel så gøy, forståelig nok:) Kari har nettopp mistet sine to første tenner og det var jo selvfølgelig stas å vise frem, og ikkje minst var det gøy når hun fekk på seg glitterkjolen og fekk posere heilt åleine, ane eg en liten modellspire?:)








fredag 18. mars 2011

Bergenskirken

For en stund tilbake fotograferte eg denne supre gjengen her fra Bergenskirken. De var på jakt etter nye firmaportretter av de ansatte, pressebilder av pastoren og gruppebilder i forskjellige grupperinger til bruk i diverse sammenhenger, men hovedsaklig gøye og litt uformelle bilder. Det var altså en god del bilder som skulle tas, men denne fantastiske gjengen her sto på, gav av seg selv og utrolig gøy å ha besøk av i studio. Poster kun eit lite utdrag av resultatet her.
I tillegg ønsket 3 av familiene å ta familie- og barnebilder når de først var til fotografering, noen av de bildene har eg postet her på bloggen tidligere, så det ble en lang og knallhard ettermiddagsøkt i studio! Men en helt utrolig gøy økt, lattermusklene mine fekk virkelig gjennomgang:) Tusen takk skal dere ha for innsatsen og opplevelsen!




    

lørdag 12. mars 2011

ein liten storsjarmør

For ein fantastisk start på dagen eg har hatt i dag, og det var det denne nydelige lille gutten her som sørget for. Kristian kom innom for å ta 1 års bildene sine, og han oppførte seg bare helt eksemplarisk. Han smilte og lo og sto på til siste slutt. Men den som lo aller mest var nok eg. Eg ble bare sjarmert i senk av hans strålende humør. Så takk til deg Kristian, håper du koste deg like mye som eg gjorde:)




        


tirsdag 8. mars 2011

vinn gavekort

Bli medlem av min facebook side og du kan bli den heldige vinner av eit gavekort. Verdien på gavekortet = summen av antall medlemmer av siden innen 1mnd fra idag. Altså jo flere medlemmer jo høyere verdi på gavekortet og trekkning den 8. mars.
Link til facebooksiden finner du til høyre på bloggen, gå inn på siden, trykk på liker, verv så alle dine venner og bekjente til å bli medlem og du er med i trekkningen av gavekortet.

fredag 4. mars 2011

Benita

I dag har Benita og Kaninen vært til fotografering. Benita har vært til fotografering hos meg tidligere, men da som liten baby. Babybildet som eg tok av henne den gangen har den stolte pappaen tatovert på armen sin. Kult eller!? Det synes iallefall eg!






Tatovøren av dette kunstverket er Tomas Brudvik, Lets Buzz Tattoo, og bildet av Benita det har eg tatt:)

tirsdag 1. mars 2011

miriam

Denne søte jenten her heter Miriam og har vært på besøk til meg i dag. Miriam er en kosejente som er veldig glad i koseteppet sitt, så da med koseteppet selvsagt få være med på noen bildene. Eg har tidligere tatt bilder av de to storebrødrene til Miriam, og de var like avhengig av koseteppet sitt som Miriam er, artig:) Synes det er flott når barna har med seg sine favoritt leker, kosetepper eller andre personlige eiendeler, det skaper trygghet og så blir litt meir personlig preg over bildene.





fagre frida

Førstemann ut i dag var Frida. Frida er 2 år og ei litt sjenert lita jente, men etter ein kort oppvarmingsrunde så var vi igang, og hun tryllet frem sine herligste smil. Nok ein gang så er støvkosten og såpeboblene mine en sikker vinner til å lette på stemmningen:)
Fekk også testen ut den nye tapeten, synes den funker veldig bra til både farge og s/hv bilder og gleder meg stort til neste bakgrunn er i hus.