lørdag 26. februar 2011

søskenfoto

Har hatt mangen barn innom studio i dag, deriblant denne herlige søskenflokken her. Kan ofte være ein liten utfordring å få fem søsken inn i studio, men de var berre heilt super flinke og fotograferingen gikk unna i ein fei. Tusen takk for innsatsen, nå kan dere ta ein velfortjent vinterferie:)




Legger også ved to bilder som eg tok av samme gjeng i sommer, digger uttrykkene, synes i grunnen de er ganske så beskrivende for de ulike alderstrinn:)

torsdag 24. februar 2011

garanti eiendomsmegling

I går kom denne supre gjengen her innom. De jobber alle i Garanti Eiendomsmegling og kom for å ta nye firmaportretter samt gruppebilde til bruk i annonser, ein veldig munter og glad gjeng, som eg absolutt kan anbefalle videre. Takk for ein hyggelig start på dagen:)


tirsdag 8. februar 2011

Liva

Denne skjønne lille jenta her heter Liva. Liva har vært innom i dag for å få tatt "Mitt første portrett", akkurat som hennes to eldre søstrer har gjort tidligere og akkurat like nydelig som de var. Det er alltid så hyggelig med kunder som kommer igjen og igjen, så tusen takk til alle trofaste kunder:)




tvillinger

Det har vært heller dårlig med blogging den siste tiden, pga ein liten jobbstopp av familiære årsaker. Men er nå tilbake og klar for å poste nye innlegg og hva er vel ikkje bedre enn å starte med å legge ut noen bilder av disse herlige tvillingene som kom på besøk i dag. Hedda Sofie og Håkon er bare heilt nydelige og eg gleder meg til de snart kommer tilbake med resten av familien:)