tirsdag 30. november 2010

verdens vakreste

Denne lille prinsessen her er verdens vakreste baby! Det synes iallefall eg, verdens stolteste tante:) Hun kom sammen med to av sine storesøsken på julefotografering , og me har i dag bokstavlig talt tatt julen inn i studio. For ikkje å øydelegge overrasskelsen til jul så viser eg her kun de fantastiske babybildene me fikk tatt mellom slagene.....eller forresten må berre nett legge ved eit søskenbilde også, er så herlige og stolte storesøsken, håper eg blir tilgitt:)






mandag 22. november 2010

emilie

Emilie kom sammen med mamma og pappa til fotografering i dag. Å smile til fremmende synes ikkje Emilie er noe særlig, men me fekk tatt noen herlige bilder av henne alikevell. Og smilet det kom til slutt, men da var hun på veg ut dørene og vinket hadet:)




lørdag 20. november 2010

sunniva

Det er mangen barn og familier som er innom studioet mitt for tiden, og det synes eg er veldig veldig kjekt:) I dag kom søte Sunniva. Hun hadde tatt med seg Hello Kitty vognen sin og litt leker, poserte villig vekk og fotograferingen gikk som en lek.





familien Gjerme

I går kom 3 stk. familier, venner og kollegaer innom på rekke og rad for å ta familiebilder. Første familie ut var familien Gjerme. Og for ein fabelaktig familie! Smil og latter fra de kom til de gikk:)





familien Bekkevold

Familien Bekkevold var også en av de tre herlige familiene. Lille Kristiane var litt skeptisk til det hele og samme hvor mye alle prøvde med ablegøyer og lure triks så var det ikkje mye smil å få frem. David Johannes derimot synes det var veldig gøy! Og det er eg helt enig i, så utrulig gøy å fotografere en så glad og livlig gjeng.




familien Thorbjørnsen

Dette er familien Thorbjørnsen og de var den tredje familien som var her i går. Enda ein herlig familie! Christopher på snart 2 år og Norah på 2 mnd, så utrulig tålmodige og flinke begge to. 
Takk til alle 3 familiene for ein super innsats, eg storkoste meg under hele fotograferingen og gikk smilende fra jobb:) 




fredag 19. november 2010

nikolai

Nikolai har vært innom på morgenkvisten og sørga for at eg har fått ein herlig start på dagen. Denne gutten her er ein aktiv liten gutt med glimt i øyet som sjarmerte meg i allefall. Etter å ha sittet fint i ro på krakken så var det tid for litt kontrollert herjing, og dermed så ble resultatet ein flott kombinasjon av uttrykk, akkurat slik ein håper på.






mandag 15. november 2010

gravid

Nina er gravid i åttende måned og Malin på 3 skal endelig snart bli storesøster. Det blir stort! Sjølv om det var magen til mamma som var i fokus i dag, så fekk Malin, pappa Kenneth og ikkje minst Kaninen også lov til å være med på noen av bildene. Er de ikkje flotte!




fredag 12. november 2010

familien Godøe

Familien Godøe har vært innom til fotografering i dag. De var på jakt etter noen fine familiebilder i tillegg til bilder av jentene, og det synes eg me fikk til, masse fint å velge mellom. Kajsa, Maren og Beate var tre kjempe flinke jenter, og selv om det falt noen tårer inni mellom, så kom me i mål og de fikk sin velfortjente premie. Veldig bra jobba jenter!   






vilde & oskar

Denne skjønne jenten her heter Vilde og kom sammen med storebroren sin Oskar. Det var tryggest og gøyest å bli fotografert sammen med storebror, men me fekk noen herlige bilder av Vilde åleine også. Trur favoritten min må være første bilde, litt skeptisk, men så utrulig vakker!







onsdag 10. november 2010

Aron

Mitt første portrett er eit populært tilbud for babyer inntil 7mnd., og i dag kom Aron innom for benytte seg av tilbudet, akkurat som hans brødrer har gjort tidligere. 




Å sitte heilt åleine er ikkje så enkelt, men Aron var kjempe flink og med mamma trygt i nærheten så gjekk det bra:)

torsdag 4. november 2010

familiefoto

Denne herlige gjengen her har også vært innom studio i dag. Me fikk tatt både søskenfoto, enkeltportrett av barna og familiefoto, men det var ei lita jente som helst ville ha all oppmerksomhet og blei veldig lei seg når hun ikkje fikk være med på alle bildene. Veldig hyggelig at hun storkoste seg foran kamera, men av og til må man berre finne seg i å dele på å være i rampelyset:)