søndag 31. oktober 2010

sheryl & håkon

Nydelige Sheryl og Håkon giftet seg i går i St. Paul kirke. Det var en regnfull dag i Bergen i går, men vi rakk akkurat å få tatt noen bilder i kirken og ute på kirketrappen mellom byene. Deretter forsatte fotograferingen i studio for så avslutte på Finnegårdstuene der gjestene ventet. Håper dere hadde en fantastisk kveld og lykke til med ekteskapet!






onsdag 27. oktober 2010

11 dager

Dette er Ingrid Kristine og hun er bare 11 dager gammel. Å være hos fotografen var veldig spennende og lille Ingrid Kristine ville absolutt ikkje sove slik som mammaens hennes og eg hadde tenkt hun skulle. Denne opplevelsen ville hun tydeligvis ha med seg, men etter ein liten matpause så fekk eg endelig tatt sovebildet av henne før hun sperret opp øynene og var lys våken igjen:)





Mens Ingrid Kristine var i mammas mage så tok eg dette nydelige gravidebilde av mammen hennes, så då var det pappaens tur til å være med på bilde i dag.

lørdag 23. oktober 2010

to kjekke brødre

Tord og Erik har vært hos meg i dag sammen med mammaen og pappaen sin. De er to livlige smågutter, men eg synes de var kjempe flinke gutter og me fekk masse fine bilder.



På slutten av fotograferingen kom såpeboblene frem og det var tydeligvis veldig populært, endelig kunne de få springe rundt og få ut litt energi.

mandag 18. oktober 2010

herlig familie

I går fotograferte eg denne herlige gjengen her:) Min kjære venninne og kollega ba meg fotografere henne og familien i det nydelige høstværet og mellom all jobbingen tok me ein liten svipptur bak i smauene bak studio. Resultatet ble noen flotte familiebilder av ein enda flottere familie. Takk for innsatsen, spesielt til sjarmtrollet Erle, like blid og sjarmerende som alltid:)



lørdag 16. oktober 2010

Tomine

  Tomine er ei jente med mangen fantastiske ansiktsuttrykk. Liker spesielt godt bildet nede til høyre når Tomine skal vise fotografen hvor flink hun er til å smile:) Hadde store problem med å få tatt bildene mellom latter anfallene.
Til slutt fekk me også tatt noen søskenbilder og igjen så tryller Tomine frem eit av sine sjarmerende smil.

onsdag 13. oktober 2010

løvaas naturstein

Løvaas Naturstein, (tidligere TUWI Wiggen Naturstein), åpner ny butikk på Nesttun 1. nov.
I dag har eg fotografert gravsteiner som de skal bruke til annonser, i tillegg har eg fotografert til utsmykking i butikken. Bildet som skal henge i butikken er eit landskapsbilde som skal dekke ein vegg på 2,4 x 16 meter, kjempe spennende og gleder meg til å sjå det ferdige resultatet.




Må også legge ved dette bildet som eg tok av denne nydelige jenten som var med som statsit når me var ute å fotograferte landskapsbildet som skal dekorere veggen.

lørdag 9. oktober 2010

liten engel

Denne super søte jenten oppførte seg eksemplarisk hos fotografen i dag, og mammaen og pappaen til Sanna Gabrielle har god grunn til å være stolte av jenten sin:) Har store problemer med å velge ut noen få bilder til å vise her på bloggen, så det er berre til å glede seg til resten av bildene er klare. God helg!


torsdag 7. oktober 2010

litt skeptisk


Emma har akkurat blitt 1 år, og kom til meg i dag for andre gang. Hun var litt meir skeptisk nå enn då hun var her som baby, men det er då ekstra gøy når ein til slutt får fram eit smil. Er ofte like fint med litt alvorlige bilder, men det beste er å få til ein god kombinasjon av uttrykk.


Kristian

Denne sjarmøren heiter Kristian og er 7 mnd. Tross hans unge alder så har han har allerede lært seg å posere for fotografen. Flott innsats, det er ein fryd å få fotografert små sjarmører som deg:)




onsdag 6. oktober 2010

lille Lenea



Lille søte Lenea er berre 6 veker gammel og har vært til fotografen i dag. Tidligere i sommer så fotograferte eg mammaen og pappaen hennes når de giftet seg, men då var Lenea forsatt inne i mammas mage. Nå var det endelig Lenea sin tur, men det kan være slitsomt å være modell for ein liten jentebaby, og det var godt med ein liten matpause mens foreldrene valgte ut bilder til bryllupsalbumet sitt. Det tok heller ikkje lang etter endt fotografering før hun sov søtt, velfortjent!


lørdag 2. oktober 2010

Bushra & Trond

Har fotografert nydelige Bushra og Trond i Ulvik i dag. De giftet seg i går, men det er i dag festen blir holdt. Det var ein kald og vindig fotografering og me måtte til slutt gå innendørs, men kva gjer vel det når ein får tilgang til slike fantastiske omgivelser. Håper dere har ein fantasisk feiring i kveld, og gled dere til resten av bildene, er så masse fint:)