torsdag 30. september 2010

familiefoto

Denne fantastiske familien har akkurat vært å fotografert seg hos meg. Phillip & William sjarmerte meg i senk, litt sjenerte i begynnelsen, men det forandra seg fort. Herlig gjeng!

lørdag 25. september 2010

Ingvild & Erik

I dag giftet Ingvild og Erik seg i strålende solskinn. Heldigvis kom solen tilbake til by´n etter veker med regn og me kunne få ta alle bildene i Gamle Bergen slik som planlagt, nett som bestilt! Håper dere hadde de like gøy som eg hadde det i dag, og ha ein fantastisk kveld videre. Her kjem ein liten smakebit blant alle dei flotte bildene me fekk :)

fredag 24. september 2010

kjærestefoto

Vidar tok med seg sin vakre kjæreste Ida for å få tatt nokon fine kjærestebilder hos meg (ein må ikkje gifte seg for å gå til fotograf å ta bilder med sin kjære). De var så utrulig søte og sjarmerende sammen -og pittelitt flau;)

torsdag 23. september 2010

mitt første portrett

Mitt første portrett kampanje kun kr. 0,- eller kr. 295,-.
Gratis babyfotografering og 1 stk. 14x18 hvis du inngår avtale med ny fotografering til ordinær pris innen barnet er 20 mnd. Ønsker du ikkje å binde deg koster det kr. 295,- for fotografering og 1 stk. 14x18.
Mitt første portrett tilbudet gjelder babyer under 7 mnd



helene & ronny

Tidligere i sommar giftet Helene og Ronny seg, og i dag kom de innom på visningstime for å velge ut bilder til album og takkekort. Masse fint å velge mellom og eg gleder meg til å begynne å lage stort album til dere. Ønsker dere lykke til med fremtiden!



ny blogg

Hei, eg hiver meg på blogg bølgen og blir blogger. Følg med på bloggen og du vil få sjå smakebiter på mitt arbeid, få gode tilbud og kanskje bli litt inspirert:)